مدت زمان مطالعه 6,8 دقیقه
به موهای خود در آینه نگاه کنید. اگر اولین چیزی که توجهتان را جلب میکند، فضای خالی میان تارهای موهایتان است. اگر قسمتی از سرتان مو ندارد یا موهایش میریزد. این مطلب برای شما نوشته شده. اینجا همه چیز را درباره علل و درمان ریزش مو میخوانید، پس ما در این مقاله از بلاگ سینره همراه باشید.
دلایل ریزش مو
در حالت عادی، ریزش 100 تار مو در روز طبیعی است. با این حال عده زیادی به دلایل مختلفی نظیر ژنتیک، بیماری و حتی مصرف برخی داروها شاهد ریزش ریزش مو هستند. این ریزش مو که فارغ از سن و جنسیت، هر فردی را درگیر میکند در افراد زیادی باعث میشود اعتمادبهنفس فرد پایین بیاید.
توجه داشته باشید دلایل ریزش مو محدود به دلایلی که گفتیم نیست و ممکن است دلایل دیگری نظیر کمبود مواد مغذی در بدن هم به ریزش مو منجر شود. بیایید به صورت جزئیتری، دلایل ریزش مو را بررسی کنیم.
ژنتیک
اصلیترین دلیل ریزش مو در عده زیادی از افراد که معمولا درمان خاصی هم ندارد و برای رهایی از آن تنها باید از روشهای تهاجمی مانند کاشت مو استفاده کرد، ژنتیک است. مردان و زنان ریزش موی ژنتیکی را به صورت متفاوتی تجربه میکنند. اگر شما از پدر یا مادرتان ژن ریزش مو را دارید، به این معناست که پس از مدتی فولیکولهای موهایتان کوچک شده و در نهایت رشد مو متوقف میشود.
کوچک شدن فولیکولها معمولا از دوره نوجوانی آغاز میشود اما در دوره میانسالی، بیشتر علائم خود را بروز میدهد و ریزش مو در این دوران بیش از پیش خواهد بود.
الگوی ریزش موی ارثی در زنان، بهصورت نازک شدن موهای ناحیه پیشانی و پهن شدن فرق وسط با گذر زمان است. توجه داشته باشید که تشخیص این نوع ریزش مو هر چقدر زودتر انجام شود، درمانهای مختلف نظیر PRP و مزوتراپی شانس بیشتری برای جوابدهی خواهند داشت.
افزایش سن
با گذشت زمان، فولیکولهای مو قادر نخواهند بود با سرعت پیشین موهای ازدسترفته را جایگزین کنند. به همین ترتیب رشد موها کندتر و تعداد موهایی که از دست میروند، از تعداد موهایی که مجدد رشد میکنند، بیشتر میشود و فرد دچار ریزش مو خواهد شد. استفاده از برخی مکملها زیر نظر پزشک، میتواند به رشد دوباره موها کمک کند.
بارداری و شیردهی
اکثر مادران در دوران بارداری و شیردهی، ریزش مو را تجربه میکنند. البته ریزش مو در این دوران تا حدی طبیعی است؛ زیرا مادر، تحتتاثیر نوسانهای هورمونی قرار دارد. این نوع از ریزش موها بعد از 12-6 ماه پس از زایمان برطرف میشوند. اگر ریزش مویی که در این دوران تجربه میکنید، بیشازحد و بهصورت غیرطبیعی است به پزشک مراجعه کنید تا با مصرف مکمل قطع شود.
ریزش موی هورمونی
هورمونهای جنسی روی رشد بیش از حد موها یا حتی ریزش آنها تاثیر دارند. در صورت نوسان هورمونهای جنسی، فرد ریزش موی شدید و افزایش موهای زائد بدن را تجربه میکند.
از طرفی کمکاری یا پرکاری تیروئید، از دیگر دلایل هورمونی است که ممکن است فرد به خاطر آن، ریزش مو را تجربه کند. اگر دلیل ریزش مو صرفا هورمونی باشد و ژنتیک نقشی در آن نداشته باشد، میتوان با مراجعه به پزشک و مصرف داروهای تجویزشده، ریزش مو را بهبود بخشید.
ریزش موی سکهای
آلوپسی آره آتا یا ریزش موی سکهای، زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی بدن به فولیکولهای مو حمله کنند. این ریزش مو ممکن است هر نقطه از بدن را درگیر کند. ریزش موی سکهای، هیچ گونه خطری ندارد و در اکثر افراد مو پس از ریزش دوباره رشد میکند. با این حال مراجعه به پزشک میتواند رشد موها را سرعت ببخشد.
لاغری بیش از حد
اگر قصد کاهش وزن با رژیم غذایی را دارید، بهتر است این کار را زیر نظر یک متخصص تغذیه انجام دهید تا از ریزش مو در امان باشید. ریزش مو در رژیمهای غذایی معمولا به این دلیل است که فرد مواد معدنی متنوع را بهاندازه کافی دریافت نمیکند.
شیمیدرمانی
ریزش مو در حین شیمیدرمانی، یکی از عوارض طبیعی آن است که ممکن است افراد قسمتی یا تمام موهای خود را از دست بدهند. این ریزش مو نواحی مختلف بدن را درگیر میکند. استفاده از کلاه خنککننده میتواند به جلوگیری از ریزش مو کمک کند.
استرس بیشازحد
افراد پس از انجام عملهای جراحی مختلف یا تجربه سوگ، ممکن است ریزش مو را شاهد باشند. اگر عامل استرس از بین برود و در صورتی که فولیکولهای مو از دست نرفته باشند، طی 9-6 ماه، موها طبق روال سابق رشد خواهند کرد.
آلوپسی کششی
آلوپسی کششی به ریزش موی ناشی از استایلهای نامناسب مو گفته میشود. اگر موهایتان را خیلی سفت میبندید، ممکن است ریزش موی کششی را تجربه کنید. اگر کشش مو زیاد باشد به فولیکولهای مو آسیب میزند و همین امر میتواند ممکن است منجر به رشد نکردن مو در نواحی مختلفی از سر شود.
پسوریازیس
پسوریازیس یک بیماری خود ایمنی است که در هر نقطهای از بدن قابل مشاهده است؛ اما افرادی که این بیماری را در کف سر تجربه میکنند، ریزش مو را هم تجربه خواهند کرد. مصرف دارو برای درمان پسوریازیس نیز میتواند منجر به ریزش مو شود. با از بین رفتن پسوریازیس کف سر، ریزش مو ناشی از آن تا حد زیادی کمتر میشود. با این حال پیروی از دستورات پزشک میتواند به درمان ریزش مو شدید کمک کند.
انواع درمانهای ریزش مو
درمانهای زیادی برای ریزش مو وجود دارد که به دو دسته تهاجمی و غیر تهاجمی تقسیمبندی میشوند. درمانهای خانگی و دارویی در دسته درمانهای غیر تهاجمی و درمانهای کلینیکی نظیر کاشت مو در دسته درمانهای تهاجمی قرار میگیرند. در ادامه چند روش درمان ریزش مو در زنان بهصورت خانگی، دارویی و کلینیکی را به شما معرفی خواهیم کرد.
درمان خانگی برای ریزش مو
رفع ریزش مو در زنان در خانه، کار چندان سختی نیست و راههای زیادی برای آن وجود دارد. تنها کافیست کارهایی را که در ادامه میگوییم، بهصورت مرتب انجام دهید.
1. تغذیه مناسب
یکی از سادهترین و بهترین درمان ریزش مو، داشتن تغذیه مناسب است خصوصا اگر در شرایط خاصی مانند بیماری یا بارداری هستید. رژیم غذایی متنوع که حاوی ویتامینهای مختلف و مواد مغذی هستند، تاثیر شگفتانگیزی در پایان دادن به ریزش مو و درمان آن دارند.
2. ماساژ کف سر
با تحریک پوست کف سر، گردش خون بیشتر میشود و در نتیجه خونرسانی به فولیکولهای مو افزایش مییابد. به همین جهت اکسیژن بیشتری به فولیکولها میرسد و فولیکولها رشد سریعتری را از خود نشان میدهند و با قوت بیشتری رشد میکنند.
اگر همزمان برای این ماساژ از روغنهای مغذی برای کف سر استفاده کنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت. روغن نارگیل و روغن زیتون بهترین گزینه هستند.
3. آلوئهورا
آلوئهورا، یک گیاه غنی از انواع مواد مغذی و ویتامینها است که میتوانید با استفاده از آن، رشد موهایتان را چندبرابر کنید. مقداری ژل آلوئهورای طبیعی را از گیاه خارج کنید و سپس روی پوستتان اسپری کنید. پس از گذشت 20-15 دقیقه دوش بگیرید و این کار را برای یک ماه بهصورت مرتب تکرار کنید تا نتیجه شگفتانگیز آن را ببینید.
مقاله پیشنهادی: بهترین ماسک آلوورا برای ریزش مو
4. روغن نارگیل
روغن نارگیل غنی از انواع اسیدهای چرب طبیعی است که میتواند پروتئین ساقه مو برای رشد و سالم بودن را بهخوبی تامین کند. ماساژ کف سر با روغن نارگیل قبل یا بعد از حمام میتواند راه خوبی برای درمان ریزش مو باشد.
5. مصرف روغن ماهی
روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است. این اسید چرب در ترمیم مو بسیار موثر است و میتواند به درمان ریزش مو کمک کند. جهت برخورداری از این اسید چرب میتوانید مکملهای خوراکی آن را از داروخانهها تهیه کنید.
6. استفاده از آب پیاز
آب پیاز کمی بدبو است؛ اما تاثیر حیرتانگیزی در تامین سلامت مو و درمان ریزش آن دارد. آب پیاز میتواند جریان خون زیر پوست سر را تحریک کند و رشد موها را افزایش دهد. برای این کار میتوانید چند عدد پیاز را رنده کنید و پس از گذراندن از صافی آب آنها را بگیرید.
سپس آن را به کف سرتان اسپری کنید و با نوک انگشتانتان به آرامی ماساژ دهید تا کاملا جذب شود. پس از گذشت مدت زمان 20-15 دقیقه کف سرتان را با شامپوی مناسب بشویید.
7. استفاده از روغن رزماری
برای جلوگیری از ریزش مو و درمان آن، روغنهای گیاهی بهترین گزینه هستند. در این میان تحقیقات بسیاری ثابت کردهاند که روغن رزماری تاثیر زیادی روی درمان ریزش مو شدید دارد. این ماده میتواند پیاز مو را تقویت کند. شما میتوانید روغن رزماری را به صورت جداگانه استفاده کنید، دمکرده آن را تهیه کنید یا حتی برای استفاده راحتتر، مقداری از این روغن را درون شامپوی خود بریزید و استفاده کنید.
8. استفاده از لیموترش
لیمو خاصیت اسیدی دارد و میتواند PH پوست سر را به حالت تعادل برساند. برای برخورداری از مزایای این روش و خواص لیمو، آب یک عدد لیمو ترش را بگیرید، به کف سرتان اسپری کنید و به خوبی ماساژ دهید. پس از گذشت 15 دقیقه میتوانید کف سرتان را با شامپوی مناسب بشویید.
9. آب چغندر
چغندر منبع غنی از انواع ویتامینها و مواد مغذی است که میتواند در درمان ریزش مو موثر باشد. برای درمان ریزش مو در خانه، چند تکه چغندر را در آب بجوشانید و پس از سرد شدن با یک میکسر، چغندرها را به همراه آّب جوشیده میکس کنید تا یک مخلوط خمیری به دست بیاید.
سپس خمیر بهدستآمده را روی کف سرتان بهآرامی با نوک انگشتان ماساژ دهید. پس از گذشت مدت زمان 20-15 دقیقه موهایتان را با شامپوی مناسب بشویید و آبکشی کنید.
10. برس زدن موها را فراموش نکنید!
شانه کردن یا برس کشیدن موها، عادت بسیار خوبی است که علاوه بر رعایت بهداشت فردی به مرتب ماندن و جلوگیری از آسیب به موها هم کمک میکند. موهای خود را در حالتی که خیس هستند، شانه نزنید. صبر کنید تا موها در مجاورت با هوا خشک شوند و بعد از استفاده از روغنهای طبیعی، موهایتان را برس بکشید.
درمان دارویی برای ریزش مو
داروهای زیادی برای درمان ریزش مو وجود دارد ولی قبل از استفاده از داروها باید دلیل ریزش مو را بدانید. بهتر است برای بررسی دلیل ریزش مو به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کنید.
1. ماینوکسیدیل
ماینوکسیدیل یکی از روشهای دارویی برای برطرف کردن ریزش مو است؛ اما یکی از معایب آن این است که اگر دوره درمان را کامل نکنید، ریزش موی بیشتری را تجربه خواهید کرد. از این رو بهتر است ماینوکسیدیل را تا آخرین روز دوره درمان بهصورت مرتب استفاده کنید تا نتیجه خوبی بگیرید.
2. قرصهای تقویتی مو
قرصهایی ، برای تقویت موها و درمان ریزش مو تولید شدهاند. قیمت بعضی از این قرصها بالاست و اگر ریزش موی شدیدی را تجربه میکنید میتوانید از این قرصها استفاده کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که این قرصها تاثیری روی ریزش موی هورمونی و ژنتیکی ندارند.
مقاله پیشنهادی: فواید قرص بیوتین
3. لوسیون گیاهی تقویت موی سینره (مخصوص خانمها)
این لوسیون گیاهی تقویت مو و ضد ریزش سینره متناسب با الگوی ریزش زنانه تولید شده است و گردش خون را در ناحیهٔ سر افزایش میدهد که باعث تقویت و تغذیهٔ بهتر موها میشود.
این لوسیون همچنین چربی و شوره سر را کنترل میکند که نتیجهٔ آن استحکام ریشهٔ موهاست. بهعلاوه، با با مهار آنزیم ۵ آلفا ردوکتاز، جلوی ریزش را میگیرد و به رویش مجدد مو کمک میکند.
4. لوسیون گیاهی تقویت موی سینره (مخصوص آقایان)
لوسیون تقویت موی مردانه سینره متناسب با الگوی ریزش مردانه فرموله شده است. هم لوسیون هم بهطور چشمگیری ریزش مو را کم میکند، هم موجب رویش مجدد موها میشود. عصارههای گیاهی این محصول مانع تغییر شکل هورمون تستوسترون و بهدنبال آن ریزش مو در مردان میشود.
همچنین چربی سر را کنترل میکند که باعث افزایش ضخامت موها میشود و از التهاب، قرمزی و خارش پوست جلوگیری میکند.
5. شامپوی تقویتی و ضد ریزش موی سینره
شامپوی تقویتی و ضد ریزش موی سینره حاوی روی و عصاره Sabal جهت جلوگیری از ریزش مو است. همچنین حاوی ویتامین F و B5 جهت تغذیه و تقویت مو است. این محصول یک منبع سرشار از ویتامین E و B5 جهت حفظ رطوبت مو و جلوگیری از اثرات زیان آور رادیکالهای آزاد است و تست حیوانی هم ندارد.
6. شامپوی تقویتی و ضد ریزش سینره (مخصوص خانمها)
شامپوی تقویتی و ضد ریزش بانوان برای رفع نیازهای متابولیکی بانوان در کنار خاصیت ضد آندروژنی تولید شده است.
این شامپو موادی را که فولیکول مو برای رشد نیاز دارد، در اختیار آن میگذارد و با دارا بودن عصاره جینکوبیلوبا گردش خون را در پوست سر افزایش میدهد. نتیجه آن افزایش متابولیسم سلولهای ایجادکننده فولیکول، کاهش ریزش مو، رویش مجدد و افزایش قد مو است.
این شامپو با وجود فرمولاسیون ملایم، بهخوبی پوست و موها را پاک میکند و باعث میشود موها بعد از حمام حجیمتر شوند.
7. شامپوی تقویتی و ضد ریزش سینره (مخصوص آقایان)
از آنجایی که موی آقایان بیشتر در معرض عوامل آلودهکننده قرار میگیرد، بهطور میانگین چربتر از خانمها است. به همین دلیل در شامپوی تقویتی و ضد ریزش آقایان سینره ترکیباتی برای پاککردن پوست و مو به کار رفته که در عین قدرت پاککنندگی مناسب، باعث التهاب و تحریک پوست و ریشه مو نشود.
این شامپو عصارههای بیشتری برای غلبه به ریزش موی آندروژنیک دارد تا مانع این نوع از ریزش مو شود. بهعلاوه با دارا بودن عصاره Neem قدرت شامپو در کنترل چربی و کاهش التهاب بهطور همزمان افزایش یافته است.
درمان کلینیکی برای ریزش مو
آخرین راه برای درمان ریزش مو، درمانهای کلینیکی هستند که تهاجمی هستند و معمولا برای ریزش موهای ژنتیکی به کار میروند. بیایید مروری کوتاه بر درمانهای کلینیکی برای ریزش مو داشته باشیم.
کاشت مو
پرهزینهترین روش برای درمان ریزش مو، کاشت مو است که به دو روش مختلف انجام میشود. البته به یاد داشته باشید که این روش، جراحی محسوب میشود از این رو احتمال بروز زخم و عفونت بالاست. ممکن است برای دریافت نتیجه مد نظرتان چند نوع روش کاشت مو را انجام دهید. این روش دائمی است و در دسته درمانهای قطعی ریزش مو قرار میگیرد.
PRP
روش PRP برای ریزش موها، معمولا طی چند جلسه جواب میدهد. در این روش پس از اینکه پزشک دلیل و میزان ریزش موی شما را با معاینات مختلف تشخیص داد، مقداری از پلاسمای غنی از پلاکت را با یک سرنگ بسیار ظریف وارد پوست سرتان میکند. در این روش پیش از تزریق، از بیحسی موضعی استفاده میشود.
مزوتراپی
مزوتراپی، یک روش کلینیکی برای درمان ریزش مو است که در آن مواد مغذی، انواع پروتئینها، عصارههای گیاهی، آنزیمها و هورمونها به پوست زیر سر تزریق میشوند. این روش هیچگونه عوارض جانبی ندارد؛ زیرا تمام مواد تزریقی به پوست سر، از موارد ضروری برای بدن هستند. البته باید بدانید که ریزش موی شدید پس از مزوتراپی امری طبیعی است و جای نگرانی نیست.
ویتامینهای موثر در درمان ریزش مو
پیشتر به این نکته اشاره کردیم که مواد غذایی متنوع برای داشتن موهایی سالم ضروری هستند. باید این مواد مغذی را از طریق یک رژیم غذایی اصولی که تمام مواد از جمله حبوبات، سبزیجات، پروتئین و لبنیات را دارند، تامین کنید. اگر رژیم غذایی متنوعی ندارید از مکملهای مختلف زیر نظر پزشک استفاده کنید.
ویتامین A
این ویتامین به سلولهای پوست کمک میکند تا مادهای به نام سبوم را ترشح کنند. سبوم با مرطوب نگه داشتن پوست سر، سلامت موها را تضمین میکند. هویج، کدوتنبل و اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین A هستند.
ویتامینهای گروه B
طبق مطالعات، بیوتین با ریزش مو ارتباط تنگاتنگی دارد. اگر فرد دچار کمبود بیوتین باشد، ریزش موی شدیدی را تجربه خواهد کرد و همه مکملهای حفظ سلامت مو در ترکیباتشان دارای بیوتین هستند. سبزیجات تیره، غذاهای دریایی، غلات سبوسدار و گوشت، منابع سرشار از ویتامینهای گروه B هستند.
ویتامین C
رادیکالهای آزاد میتوانند با پیر کردن موها، رشد مو را مسدود کنند. ویتامین C یک آنتیاکسیدان قدرتمند است که در بدن با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند. توتفرنگی، فلفل و مرکبات منابع سرشار از این ویتامین هستند.
ویتامین D
تحقیقات ثابت کرده که کمبود ویتامین D میتواند با بروز آلوپسی مرتبط باشد. همچنین این ویتامین کمک میکند تا فولیکولهای جدیدی تولید شوند. بهترین منبع برای دریافت ویتامین D اشعه خورشید است. روغن کبد ماهی و ماهیهای چرب منابع سرشار از این ویتامین هستند.
ویتامین E
ویتامین E کارکردی مشابه با ویتامین C دارد و از اکسیداتیو جلوگیری میکند. دانههای روغنی، آووکادو و مغزها حاوی مقادیر زیادی ویتامین E هستند.
رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از ریزش مو
تبعیت از یک رژیم غذایی سالم در کنار استفاده از تمام روشهای جلوگیری از ریزش مو، کمک میکند تا زودتر به نتیجه برسید. پیشنهاد میکنیم در برنامه غذایی هفتگیتان:
- انواع ماهیها، به خصوص سالمون و قزل آلا را بگنجانید.
- از روغن بذر کتان، دانه کتان، دانه چیا و کانولا استفاده کنید.
- گردو و دانههای سویا بخورید.
- کلم بروکلی، گل کلم و کلم بروکسل را فراموش نکنید.
کدام میوهها به کاهش ریزش مو کمک میکند؟
میوههای غنی از ویتامین C و آنتی اکسیدانها دشمن ریزش مو هستند. میوههایی مانند انواع توتها، گیلاس و زردآلو.
راهکارهای پیشگیری از ریزش مو
روشهایی که در ادامه بیان میکنیم، سادهترین روشها برای جلوگیری از بروز ریزش مو است که میتوانند کمککننده باشند. از طرفی روشهای بیان شده تاثیرگذاری مختلفی دارند. به همین جهت پس از شناخت دلیل ریزش موهایتان، مناسبترین و موثرترین درمان را انتخاب کنید.
دوش آب ولرم
دوش آب داغ باعث ضعیف شدن ریشه موها و فولیکولها میشود. همچنین در هنگام شستشوی موهایتان با شامپو باید با نوک انگشتانتان به آرامی کف سرتان را ماساژ دهید. با چنگ زدن کف سرتان، ریزش موی بیشتری را تجربه خواهید کرد.
موهایتان را بهصورت اصولی خشک کنید!
برای اینکه به موهایتان آسیب نزنید، به هیچ وجه پس از حمام موهایتان را با حوله و به صورت خشن آبگیری نکنید. از باد داغ سشوار از فاصله نزدیک هم استفاده نکنید. از آنجایی که ریشه موها پس از حمام سست است، این کارها باعث ریزش مو خواهند شد.
آفتاب شدید خطرناک است!
قرارگیری در معرض نور مستقیم آفتاب، ریشه موها را سست میکند. از این رو به هیچ وجه در معرض مستقیم نور آفتاب قرار نگیرید و زمانی که بیرون از خانه هستید با کلاه یا پوشش مناسب، موهایتان را بپوشانید.
مراقبتهای دورهای را فراموش نکنید!
برخی مراقبتهای دورهای نظیر کراتین، پروتئینتراپی و بوتاکس مو برای سلامت آن ضروری است و بهتر است اگر موهایتان وضعیت نامناسبی دارد، این کارها را انجام دهید. روغنتراپی هم میتواند در این زمینه کمککننده باشد.
چه زمانی برای درمان ریزش مو به پزشک مراجعه کنیم؟
اگر ریزش مویی که تجربه میکنید، بیش از 100 تار مو در روز است و پس از ریزش هیچ مویی رشد نمیکند یا رشد آنها کند است، لازم است به پزشک متخصص پوستومو مراجعه کنید تا تدابیر خاصی در نظر گرفته شود. همچنین اگر لکههای قرمز، قهوهای یا زرد رنگی را روی کف سرتان مشاهده کردید بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
سخن پایانی
در این مطلب به بررسی دلایل ریزش مو در زنان و راههای درمان ریزش مو پرداختیم. همچنین به سوال «برای ریزش مو چیکار کنیم» پاسخ دادیم.
توجه داشته باشید که رژیمهای غیر اصولی عوارض زیادی از جمله ریزش مو دارند. بهتر است در صورت نیاز به رژیم غذایی، زیر نظر متخصص تغذیه این کار را انجام دهید تا هیچ عوارض سختی را در طول دوره رژیم یا پس از آن تجربه نکنید.
همچنین پس از مراجعه به پزشک مطمئن شوید که او روند درمان را با تجویز یک آزمایش خون جهت بررسی دلیل ریزش مو در فرد آغاز میکند و سپس دارو تجویز میکند. از آنجایی که هر فرد ریزش مو را به دلایل متفاوتی تجربه میکند، بهتر است از تجویز دارو بهصورت خودسرانه برای خود و دیگران جهت درمان ریزش مو بپرهیزید.
سوالات متداول
1. علت ناگهانی ریزش مو در زنان چیست؟
علت ناگهانی ریزش مو در زنان معمولا نوسانهای هورمونی در دوران مختلف از جمله عادت ماهیانه، بارداری و دوران پسا قاعدگی است. بهتر است جهت تشخیص دقیق علت ناگهانی ریزش موهایتان به پزشک پوست و مو مراجعه کنید.
2. ریزش موی شدید دارم، چیکار کنم؟
اولین قدم برای درمان ریزش موی شدید، مراجعه به پزشک است تا دلیل این امر به صورت تخصصی تشخیص داده شود. سپس پزشک برای شما درمان خاصی را شروع خواهد کرد. این درمان صرفا مختص شماست و با شرایط ژنتیکی و زندگی شما سازگار است.
مطالب مرتبط
پرطرفدارترین محصولات
دسته مقالات