مدت زمان مطالعه 3,2 دقیقه
حتما تا به حال حداقل یک بار هم که شده ریزش ابرو را به دلایل مختلفی مانند استرس، هورمونها یا حتی داروهای مختلف تجربه کردهاید.
در چنین مواقعی اطرافیان پیشنهادهای مختلفی جهت درمان ریزش ابرو به شما پیشنهاد میکنند و شاید شنیده باشید که روغن رزماری برای ابروها فواید زیادی دارد. در این مقاله به بررسی پاسخ سوال «ایا روغن رزماری برای ابرو خوب است؟» میپردازیم و روشهای مختلف استفاده از روغن رزماری را به شما معرفی میکنیم. با ما همراه باشید.
خواص روغن رزماری برای ابرو
روغن رزماری بهعنوان یک راهکار طبیعی برای تقویت ابروها در نظر گرفته میشود. نظرات درباره روغن رزماری برای ابرو مثبت بوده و این روغن نتیجه شگفتانگیزی برای رویش مجدد ابرو دارد؛ اما بیایید فواید روغن رزماری برای ابرو را بهصورت جزئیتری بررسی کنیم.
تقویت و ضخیم شدن ابروها
روغن رزماری میتواند فولیکولهای موها را تحریک کند. در نتیجه تقویت فولیکولها، موهای ابرو ضخیمتر میشوند. روغنهای طبیعی مانند روغن نارگیل، کالاندولا، ماکادمیا و آووکادو نیز عملکرد مشابهی دارند با این حال نتیجه استفاده از روغن رزماری برای ابرو در طولانی مدت نشان داده میشود و دائمیتر نسبت به بقیه روغنها است.
جلوگیری از ریزش ابروها
روغن رزماری میتواند فولیکولهای موها را تقویت کند. در نتیجه، ریزش ابرو کمتر و پس از مدتی بهصورت کامل قطع خواهد شد. واضح است که این روغن به تقویت رشد ابروها نیز کمک میکند.
درمان کمپشتی ابرو
پرپشت شدن ابروها و ضخیم شدن تارهای آن، از دیگر خواص روغن رزماری برای ابرو است. در نتیجه استفاده از روغن رزماری، تراکم ابروها نیز بیشتر میشود.
نحوه مصرف روغن رزماری برای ابرو
روشهای زیادی برای استفاده از روغن رزماری وجود دارد که به شما جهت تقویت و پرپشت شدن ابروهایتان کمک میکند. با این حال روشهایی که در ادامه معرفی میکنیم، مرسومترین روشها هستند. بیایید طرز استفاده از روغن رزماری برای ابرو را بررسی کنیم:
استفاده مستقیم از روغن
در روش استفاده مستقیم از روغن رزماری برای ابرو، شما باید یک عدد سوآپ پنبهای را به روغن رزماری آغشته کنید و بهآرامی روی ابروهایتان بزنید. سپس در جهت خواب ابرو، ابروهایتان را ماساژ دهید و اجازه دهید بهخوبی جذب شود. پس از گذشت 20-15 دقیقه میتوانید ابروهایتان را بشویید. این کار را بهصورت مرتب هر شب انجام دهید.
تهیه محلول رزماری
برای تهیه محلول رزماری باید مقداری برگ رزماری را در آب بجوشانید تا مایعی سرشار از خواص رزماری داشته باشید. این محلول را با یک اسپری کوچک روی ابروهایتان، اسپری کنید و در جهت خواب ابرو، ابروهایتان را بهخوبی ماساژ دهید تا محلول جذب شود. این کار را بهصورت مرتب هر شب انجام دهید و هر یک الی دو هفته محلول جدید تهیه کنید. محلول تهیهشده باید در یخچال نگهداری شود.
ترکیب روغنهای طبیعی با روغن رزماری
با ترکیب روغن رزماری با روغنهای طبیعی دیگر، میتوانید روغن قویتری جهت تقویت ابروهایتان داشته باشید. برای این کار چند قطره روغن رزماری را به چند قطره روغن نارگیل یا روغن بادام تلخ اضافه کنید و هر شب آن را به ابروهایتان بزنید.
ترکیب روغن رزماری با روغن زیتون
3 قطره روغن رزماری خالص را بههمراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید و آن را روی ابروهایتان بزنید. این مخلوط را هر شب روی ابروهایتان بزنید و صبح روز بعد با آب بهخوبی بشویید. پس از 2 هفته نتیجه استفاده از این روغن را بهصورت واضحی خواهید دید.
نکات مصرف روغن رزماری برای ابرو
- پیش از اینکه از روغن رزماری برای تقویت ابروهایتان استفاده کنید، باید مطمئن شوید که به این روغن حساسیت ندارید. جهت انجام تست حساسیت، مقدار کمی از روغن رزماری را در قسمت داخلی بازوی خود یا ساعد دستتان، تست کنید. در صورت بروز قرمزی، خارش، تورم و کهیر بهتر است از این روغن استفاده نکنید و سراغ روشهای دیگر برای تقویت ابروهایتان بروید.
- توجه داشته باشید که روغن رزماری یا هیچ یک از روغنهای طبیعی دیگر نباید وارد چشمهایتان شود. از این رو بعد از استفاده از روغن روی ابروهایتان از مالش بیشازحد ابرو و نواحی اطراف بپرهیزید تا روغن وارد چشمهایتان نشود.
- برای اینکه نتیجه بهتری از روغن رزماری برای ابرو بگیرید، بهتر است پیش از استفاده از آن بهخوبی ابروهایتان را با آب گرم بشویید تا منافذ باز و آماده دریافت روغن شوند. پس از استفاده از روغن، ابروهایتان را در جهت خواب ابرو بهآرامی ماساژ دهید تا روغن بهخوبی جذب فولیکولها شود.
- پس از استفاده از روغن رزماری برای ابرو، اجازه دهید این روغن برای مدت زمان 30 دقیقه تا یک شب روی ابروهایتان بماند تا بهخوبی جذب شود. پس از گذشت این مدت زمان باید ابروهایتان را آب ولرم و یک شوینده مناسب پوستتان بشویید.
عوارض احتمالی روغن رزماری برای ابرو
پیشتر به این نکته اشاره کردیم که ممکن است عدهای بعد از استفاده از روغن رزماری برای ابرو دچار حساسیت شوند. این حساسیت ممکن است خود را بهصورت قرمزی، کهیر، خارش و تورم نشان دهد که در صورت بروز چنین علائمی بهتر است هرچه سریعتر استفاده از روغن را متوقف کنید و سراغ روشهای دیگر مانند سرمهای تقویت ابرو یا دیگر انواع روغنها جهت تقویت ابرو بروید.
روغن بادام تلخ، روغن کرچک، روغن نارگیل و ماکادمیا میتوانند جایگزین خوبی برای روغن رزماری در صورت بروز حساسیت باشند.
بهترین جایگزین برای تقویت ابرو
سرمها دارای مواد طبیعی هستند؛ ولی امکان بروز حساسیت به آنها بسیار پایین است؛ زیرا در محیط آزمایشگاهی طبق استانداردهای خاصی تهیه شدهاند و پیش از اینکه روانه بازار شوند، تمام تستهای سلامت را پشت سر گذاشتهاند.
پیشنهاد میکنیم در صورت بروز حساسیت به روغن رزماری یا اگر میخواهید سریعتر نتیجه بگیرید، از سرم تقویت ابرو سینره استفاده کنید. سرم تقویتکننده و ضد ریزش ابرو سینره، یک ژل بیرنگ با ویسکوزیته پایین است (به این معنی که حالت رقیق دارد و حس سنگینی به پوستتان نمیدهد).
این محصول موجب تغییر رنگ ابرو نمیشود و شوره یا سفیدی روی ابرو به جا نمیگذارد. این محصول فاقد پارابن، تیازولینون، سیلیکون و رایحه بوده و با دارا بودن مواد طبیعی در ترکیبات خود، میتواند باعث تقویت ابروها شود.
بیوتینیل تری پپتاید-1، استیل تتراپپتاید-3، عصاره گل شبدر قرمز، پانتنول، بوتیلن گلایکول و اکریلات کراس پلیمر از ترکیبات سرم تقویت ابرو و ضد ریزش سینره هستند که در ادامه بهصورت تخصصی هر یک از این ترکیبات و فواید وجود آنها در این محصول را بررسی میکنیم.
بیوتینیل تری پپتاید-1
این پپتاید دارای ۳ آمینو اسید گلاسین، هیستیدین و لایزین است. این ماده محرک افزایش تولید پروتئینهای ECM از جمله لامینین-5 و کلاژن-IV است که در نتیجه، استحکام مو در ریشه تقویت میشود. از سوی دیگر بیوتینیل تری پپتاید-1با تحریک فعالیت کراتینوسیتها موجب تولید موهای تازه و افزایش رشد موها میشود.
استیل تتراپپتاید-3
تحریک و افزایش تولید پروتئینهای ECM از جمله لامینینها و کلاژن-VII و در نتیجه تقویت استحکام مو در ریشه از مزایای حضور استیل تتراپپتاید-3 در سرم تقویت و ضد ریزش ابرو سینره است.
این ماده میتواند رشد مو را از طریق افزایش فعالیت سلولهای درمال پاپیال تحریک کند. محافظت از ساختار بافت و محرک آغاز ترمیم بافت و اثر ضد التهاب قوی در ترکیب با عصاره تریفولیوم پراتنس یا همان عصاره گل شبدر قرمز از دیگر مزیتهای حضور این ماده در این سرم از برند سینره است.
عصاره گل تریفولیوم پراتنس (شبدر قرمز)
این ماده اثر مهاری قوی بر آنزیم5- آلفاردوکتاز دارد که در نتیجه این امر تولید DHT کاهش پیدا میکند. در نتیجه این کاهش، از تحلیل رفتن فولیکول پیشگیری میشود. طبق تحقیقات، عصاره گل شبدر قرمز سایز فولیکول مو را افزایش میدهد و میتواند استحکام فولیکول در لایه درم را تقویت کند.
پانتنول
پانتنول یکی دیگر از ترکیبات سرم تقویت و ضد ریزش ابرو سینره است. این ماده میتواند از هوای اطراف آب را جذب کند و به عمق بافت پوست و مو آبرسانی انجام دهد. تحریک و تکمیل چرخه متابولیسم سلولها و کمک به تامین انرژی مورد نیاز سلولها، افزایش رشد و پیشگیری از سفید شدن مو از طریق تحریک فعالیت کراتینوسیتها از دیگر مزایای حضور ماده در این سرم است. همچنین جالب است بدانید این ماده میتواند در نوسازی پوست، رشد و ترمیم مو تاثیر داشته باشد.
بوتیلن گلایکول
ایجاد لایه محافظ روی پوست و پیشگیری از دهیدراته شدن فولیکول و جذب رطوبت به لایههای داخلی پوست از وظایف بوتیلن گلایکول در سرم تقویت و ضد ریزش ابرو سینره است.
آکریلات کراس پلیمر
و در نهایت، این آکریلات کراس پلیمر است که از جذب آب اضافی به داخل تار مو جلوگیری میکند.
سخن پایانی
در این مقاله به بررسی فواید روغن رزماری برای ابرو پرداختیم. این روغن طبیعی میتواند در رشد بهتر و استحکام فولیکولها بسیار موثر باشد؛ با این حال ریسک بروز حساسیت با مواد طبیعی همیشه وجود دارد.
پیشنهاد میکنیم در صورت بروز حساسیت در نتیجه استفاده از روغنهای طبیعی به سراغ استفاده از سرم تقویت و ضد ریزش سینره بروید تا نتیجهای بدون عارضه و دائمی را تجربه کنید.
سوالات متداول
آیا مصرف روغن رزماری برای ابرو در دوران بارداری و شیردهی مجاز است؟
در صورتی که از روغن رزماری به صورت استعمال خارجی استفاده میکنید، هیچ منعی وجود ندارد اما برای خوردن دمنوش آن باید با پزشکتان مشورت کنید.
آیا میتوان برای تقویت رزماری از دمنوش آن استفاده کرد؟
این نوع استفاده از رزماری منعی ندارد با این حال اگر نتیجه سریعتری میخواهید پیشنهاد میکنیم از روغن رزماری برای ابروهایتان به صورت استعمال خارجی استفاده کنید.
مطالب مرتبط
پرطرفدارترین محصولات
دسته مقالات